Kunt u het zich voorstellen? Op het moment dat u dit leest zijn er meer dan 6,4 miljard apparaten met elkaar in verbinding, van machines tot lampen en van afvalcontainers tot meetinstrumenten. Ze vormen gezamenlijk het Internet of Things, afgekort het IoT. De mogelijkheden van het IoT zijn oneindig en de verwachting is dat het IoT in de toekomst steeds groter, zo niet onmisbaar, wordt voor organisaties en bedrijven voor het verbeteren van dienstverlening en productieprocessen.

Het IoT groeit ontzettend snel. Waar er nu 6,4 miljard apparaten met elkaar in verbinding staan, zullen dat er in 2025 50 miljard zijn. Het Internet of Things biedt oplossingen voor diverse vraagstukken rondom energie en milieu, veiligheid, gezondheidszorg, onderwijs en het bedrijfsleven. Het IoT helpt processen inzichtelijker te maken wat concreet inhoudt dat u tijd en geld kunt besparen. Ook kunt u door het toepassen van IoT beter inspelen op de behoeften van uw klant.

De sensoren en netwerkspecialist

The IoT Company is dé sensoren-, connectiviteits- en netwerkspecialist als het gaat om IoT vraagstukken. Naast het leveren van standaard sensoren, ontwikkelt The IoT Company ook zelf sensoren voor specifieke toepassingen. Wij zijn specialist in draadloze technieken. The IoT Company is ervaren in het realiseren van nieuwe sensoren met LPWAN-technologieën. Wij dragen zorg voor de ontwikkeling en serieproductie van uw IoT-product. Als voormalig aandeelhouder van het Sigfox netwerk, hebben wij veel kennis in huis aangaande de verschillende netwerken en communicatie technieken. Wij richten uw IoT project end-to-end in: Van sensoren, netwerken, cloud opslag en software.

Energiezuinig en kostenbesparend

The IoT Company ontwikkelt sensoren die zeer energiezuinig zijn. Dit betekent dat de batterijen van onze sensoren een jarenlange levensduur hebben, zelfs tot wel 20 jaar. Deze sensoren gaan niet alleen langer mee, ook de kosten van ons connectiviteit abonnement zijn veel lager dan die van een standaard simkaart oplossing. Naast de bovenstaande concrete voordelen en besparingen maken onze IoT oplossingen uw bedrijfsprocessen inzichtelijker. Dit helpt u om verbeteringen door te voeren om zo efficiënt en effectief mogelijk te werken. Dit zorgt voor lagere kosten en betere resultaten voor zowel u als uw klant.

IoT toepassen in uw organisatie?

Maak vandaag nog een afspraak met The IoT Company zodat wij u kunnen adviseren over hoe uw organisatie zo optimaal mogelijk zou kunnen functioneren met behulp van IoT.

010 790 0820