The IoT Company is partner van T-Mobile voor NB-IoT

Het Internet of Things is steeds meer in opkomst. Steeds vaker willen bedrijven op deze eenvoudige en vooral goedkopere manier hun sensordata ontsluiten. Naast de bestaande LPWAN technieken zoals Sigfox en LoRa, komt er nu steeds meer vraag naar sensoren die gebruikmaken van het  NarrowBand IoT netwerk. NB-IoT is gebaseerd op het LTE-netwerk dat ook gebruikt wordt voor 4G en speciaal ontwikkeld voor Internet of Things toepassingen. NB-IoT wordt in Nederland aangeboden via T-Mobile en Vodafone. Het vereist heel weinig stroom en de dekking is bijzonder goed. Dit maakt het erg geschikt voor apparaten met bijvoorbeeld een kleine accu die hun data willen doorgeven of sensoren op afgelegen plekken.

 

The IoT Company is begonnen met het produceren van de eerste range NB-IoT sensoren op het IoT netwerk van T-Mobile. Mocht u meer willen weten over de netwerken of sensoren? Neem dan contact met ons op.

IoT toepassen in uw organisatie?

Maak vandaag nog een afspraak met The IoT Company zodat wij u kunnen adviseren over hoe uw organisatie zo optimaal mogelijk zou kunnen functioneren met behulp van IoT.

Maak direct een afspraak

Neem contact met ons op