Nieuwsbericht

Wereldprimeur voor de IoT Company met de levering van de eerste Sensatag Track&Trace sensor

Met de nieuwe IoT Sensatag zijn assets op een eenvoudige manier te traceren. Deze nieuwe sensor van klein formaat kan worden bevestigd aan machines, apparaten of gereedschap. Doordat de IoT Sensatag zowel indoor als outdoor meet, zijn assets altijd traceerbaar. Assets die kwijtraken behoren zo tot de verleden tijd. De IoT Sensatag is waterdicht en is zeer compact, waardoor hij ook op kleine gereedschappen gebruikt kan worden. De Sensatag die nu ook voor u beschikbaar is heeft een additionele Wifi mogelijkheid.

IoT in a box

De Sensatag in a box wordt standaard geleverd met een bijbehorend software platform. Via dit platform is eenvoudig te zien waar de te tracken assets zich bevinden. Daar­naast is het mogelijk om ons software systeem uit te rusten met een alarmfunctie.

 

Als Channel Partner van Sigfox bent u ook voor connectiviteit bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen dat de sensoren aangesloten zijn op het netwerk en dat deze te vinden zijn via het Sigfox backend in het software platform. Wij le­veren een totaal concept bestaande uit hardware, software en connectiviteit. Uiteraard kan onze hardware ook gekoppeld worden aan reeds bestaande software platformen. Voor meer informatie over Track en Trace oplossingen, de Sensatag of andere IoT oplossingen kunt u contact met ons opnemen.

 

010 790 0820