Nieuwsbericht

Veiligheid in de industrie

In samenwerking met de IoT Safety Company zijn wij een nieuw project gestart met betrekking tot veiligheid en verzegeling. Over de hele wereld worden er producten en installaties verzegeld. Dit gebeurt met verschillende veiligheidsmiddelen. Hiermee wordt voorkomen dat er iemand onbedoeld aan producten of installaties komt, zonder dat dit (direct) wordt opgemerkt.

The IoT Company heeft in opdracht van IoT Safety Company een IoT slot ontwikkeld dat systemen, steekschijven en flensen voorziet van een Slim Slot. Zodra het slot wordt geopend of gesloten wordt daar melding van gemaakt in de bijhorende portal en app. Op die manier kan er direct opvolging plaatsvinden en wordt de veiligheid van het product of de installatie verhoogd.

Safety by Connecting

De IoT zegels en sloten zijn via het IoT netwerk en een Cloud verbinding gekoppeld aan ons eigen softwareplatform. Hierdoor is het mogelijk om altijd en overal de status op het online dashboard of de app te volgen. Dit kan door middel van pushberichten, een API of integratie naar uw eigen software systeem.

Robbert van der Veen, directeur: “De IoT Safety Company is opgericht met als doel om het werken in de industriële sector een stuk veiliger te maken. Vanuit onze expertise en passie voor veiligheid zijn onze oplossingen ontwikkeld. Deze oplossingen dragen direct bij aan het veiliger maken van uw product en installaties. Er zijn belangrijke technologische ontwikkelingen in de industrie die “Industry 4.0” of wel “Smart Industry” genoemd worden. Onze IoT veiligheidsoplossingen leveren een belangrijk onderdeel van deze ontwikkeling”

Voor meer informatie over deze toepassing kunt u kijken op de website van de IoT Safety Company. Ook kunt u contact opnemen via 088 1202 400

 

010 790 0820