Nieuwsbericht

The IoT Company eerste Sigfox Channel Partner van Aerea

Afgelopen week was het dan echt officieel: The IoT Company is de eerste Sigfox Channel Partner van Aerea in Nederland. Het Rotterdamse Aerea is de Sigfox netwerk operator in Nederland. The IoT Company bedient bedrijven op het gebied van IoT in verschillende branches.

Ras Lalmy, partner & CCO van Aerea overhandigde het Channel Partner certificaat.

“Wij zijn als Aerea erg blij met een partij als The IoT Company, die met veel enthousiasme en kennis van zaken de belofte van IoT concreet maakt voor haar relaties.  Deze no-nonsense klantgerichte aanpak van The IoT Company past erg goed bij ons. Wij kijken dan ook uit naar een vruchtbare samenwerking in deze snel ontwikkelende markt.”

 

Over The IoT Company

The IoT Company zorgt ervoor dat het “Internet of Things“ toepasbaar kan zijn binnen organisaties. The IoT Company kan door middel van sensoren processen inzichtelijk maken. De sensoren geven data af en wij bouwen dit om naar leesbare informatie waar de klant iets mee kan. Concreet houdt dit in dat er geld en tijd bespaard wordt op bedrijfsprocessen. The IoT Company kan u volledig ontzorgen. Wij leveren de door u gewenste data tegen een vast all-in tarief.

Over Aerea

Aerea is een leverancier van connectiviteitdiensten voor het Internet of Things (IoT). Aerea exploiteert in Nederland een landelijk dekkend netwerk gebaseerd op SIGFOX-technologie, een Low Power Wide-Area Network (LPWAN) met een hoge capaciteit. Dit maakt het geschikt voor toepassingen als slimme meters, het traceren van goederen, en intelligente sensoren in gebouwen en steden. “Making things come alive”  is onze passie.

 

 

010 790 0820