Nieuwsbericht

Nieuw software platform voor het gebruik van onze sensoren

Door gebruik te maken van slimme sensoren, slimme netwerken, cloudoplossingen en software systemen geven wij onze klanten inzicht in hun processen, producten of objecten. In vergelijking met reguliere volgsystemen wordt predictive maintenance eenvoudig toepasbaar en/of het volgen van objecten een stuk voordeliger. IoT is hierin het sleutelwoord. Al die verschillende data, vanuit verschillende netwerken en oplossingen worden opgeslagen in de cloud.

Voor het vertalen van deze data, het visueel weergeven en reageren op meldingen, zijn wij een partnerovereenkomst aangegaan met Blockbax.

Blockbax ontwikkelt een IoT Platform waar klanten in uiteenlopende industrie├źn gebruik van maken. Doordat de meest voorkomende IoT connectiviteitsnetwerken standaard ge├»ntegreerd zijn in het platform (zoals NB-IoT, LoRa, LTE en Sigfox) kan de data die onze klanten nodig hebben om slimmer te kunnen werken eenvoudig gevisualiseerd worden. En nog belangrijker; Ons platform kan actief waarschuwen bij afwijkingen, zodat ingegrepen kan worden wanneer dit nodig is. Voor vragen, een online rondleiding in ons systeem of een proef-inlog kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

010 790 0820