Nieuwsbericht

Meten is weten: Altijd een volle tank met het Fulltank Tankniveau-meetsysteem

FullTank is een zelfstandige, onafhankelijke groothandel in brandstoffen, AdBlue®, smeermiddelen en installaties. Anderhalf jaar geleden startte The IoT Company met de ontwikkeling van een slimme sensor voor FullTank. Een sensor die de inhoud en plaatsbepaling van de tanks (IBC’s) aangeeft. Inmiddels is de sensor gereed en het systeem volledig in gebruik genomen.

Door gebruik te maken van het tankniveau-meetsysteem van FullTank zijn klanten altijd op de hoogte van de actuele voorraad. Hierdoor kan de klant niet alleen een lege tank voorkomen, maar ook zelf het verbruik beter monitoren. De tanks (IBC’s) kunnen worden voorzien van GPS, zodat er exact bekend is op welke locatie de IBC staat waardoor er nog efficiënter geleverd kan worden.

Het onlineplatform geeft een signaal wanneer de voorraad onder een vooraf afgesproken niveau raakt. De tank zal door een FullTank tankwagen weer worden gevuld. Het alarmniveau is naar wens instelbaar en daarnaast kan ook een maximum signaal gegenereerd worden. Door gebruik te maken van de meegeleverde software heeft u op ieder moment van de dag en op elke locatie volledig inzicht in uw voorraad en verbruik. Met het tankniveau-meetsysteem vallen afwijkende niveauverschillen direct op. Misbruik wordt op die manier direct gesignaleerd.

 

Wilt u meer informatie over deze of andere end-to-end oplossingen, neem dan contact met ons op.

 

010 790 0820