Nieuwsbericht

IOT Smart Washroom

Voor een grote internationale speler op de facilitaire markt plaatsten wij recent IoT sensoren in hun zeepdispensers, handdoekautomaten en toiletrolhouders.

 

Onze producten voor toiletruimtes bieden flexibele opties voor plaatsen waar veel mensen de toiletten bezoeken tijdens piekmomenten, denk hierbij aan voetbalwedstrijden of concerten. Deze dispensers moeten een hoge capaciteit hebben, de handdoek automaat moet weinig afval produceren, er moet altijd toilet papier voorhanden zijn en de geur in een toilet ruimte moet als aangenaam worden ervaren. Middels het Internet of Things meten wij het niveau van zeep, handdoeken en toiletpapier. Door dit te koppelen aan ons software platform en door gebruik te maken van onze App, is het schoonmaakpersoneel ten alle tijden op de hoogte of een toiletruimte van nieuwe zeep, handdoeken of toiletpapier moet worden voorzien. Hiermee wordt de schoonmaaktijd efficiƫnter en ervaren de gebruikers een positief gevoel doordat zij nooit zonder gebruiksmiddelen komen te zitten.

 

Door ook aanwezigheid sensoren toe te voegen aan de toiletruimte, kan er in de eerder genoemde App precies worden bijgehouden hoe vaak een toiletruimte bezocht wordt. Ook hierop kan de schoonmaakploeg snel anticiperen. Onze sensoren worden momenteel internationaal uitgerold. Wilt u meer informatie of vrijblijvend advies over deze of andere end-to-end IoT oplossingen, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

010 790 0820