Nieuwsbericht

IoT plaatsbepaling tot op de centimeter

Onze nieuwe GPS sensor is ont­wikkeld op basis van de vraag om betaalbare precieze positiebepaling, die wij zagen ontstaan in verschillende branches. Met zijn superieure nauwkeurigheid van +/- 8 mm is deze sensor de meest precieze draadloze en batterij gevoede GPS IoT sensor op de markt. Door gebruik te maken van ons softwaresysteem heeft u een end-to-end oplossing voor het zeer nauwkeurig registreren van beweging of deformaties in 3D.

 

The IoT GEO PointR®

Onze IoT GEO PointR® is ontwikkeld voor specifieke toepassingen. Met een positie nauwkeurigheid van +/- 8 mm kan men beweging en deformatie zien in de positie (X,Y) en hoogte (Z) as. De absolute coördinaten wor­den in combinatie met een GPS basisstation in de buurt berekend.

 

Connectiviteit en platform

The IoT GEO PointR® communiceert via het LTE-M netwerk. Dit is een Low Power Wide Aerea netwerk wat speciaal ontwikkeld is voor Internet of Things toepassingen. Wij ontwikkelden een IoT platform waar klanten uit uiteenlopende branches inmiddels gebruik van maken. De data die onze klanten nodig hebben om slimmer te werken kunnen wij eenvoudig en geavanceerd visualiseren. En nog belangrijker; ons platform kan actief waarschuwen bij afwijkingen, zodat ingegrepen kan worden wanneer dit nodig is. Door de oplossing end-to-end in te vullen heeft u al uw gegevens over­zichtelijk in één portal. Drempelwaarden (Treshold) zijn eenvoudig door de gebruiker in te stellen zonder specifieke programmeer kennis.

 

Specificaties

 

Meer informatie over deze toepassing? Neem dan contact met ons op 010-7900820 of info@the-iot-company.com.

010 790 0820