Nieuwsbericht

De “anderhalve meter-maatschappij” op kantoor

Het lijkt er op dat wij nog een langere tijd in de zogenoemde “anderhalve meter maatschappij” zullen leven. Op dit moment werkt een groot gedeelte van de mensen nog thuis. Vergaderingen plannen wij via Zoom, Skype of Teams en lunchen doen wij achter ons laptop of aan de keukentafel. De verwachting is dat bedrijven in de nabije weken ook hun werk op kantoor weer opstarten. Maar hoe gaat z’n anderhalve meter-maatschappij op kantoor in z’n werk? Hoeveel mensen mogen er in de kantoortuinen zitten? Wordt een vergaderruimte waar normaal gesproken 10 mensen in kunnen vergaderen nu nog maar door 3 mensen bezet? Hoe wordt de kantine ingedeeld? Waar bedrijven eerder kampten met ruimte tekort voor hun personeel, heeft het Corona virus ervoor gezorgd dat men dient te kijken naar een nieuwe invulling van bezetting in kantoorpanden. Hoe bewaar je die anderhalve meter afstand tussen mensen?

Door het plaatsen van onze state-of-the-art draadloze IoT sensoren heeft u binnen korte tijd inzicht in het gebruik van het gebouw door uw personeel, zowel in algemene ruimtes als aan de bureaus. Zo kunt u controleren of er fysiek voldoende afstand wordt gehouden, en of er tijdens werkuren niet teveel mensen op een kleiner oppervlakte zitten.

Deze persoonsregistratie sensoren leveren wij als een ‘Sensing as a Service’ dienst. Sensoren, infrastructuur, monitoring, software, storingsoplossing en datadoorgifte voor één vast leasetarief. U betaalt hiervoor eenmalig de plaatsingskosten en jaarlijks een vast tarief per sensor. Zo blijven de sensoren onze zorg, en komt u niet voor verassingen te staan.

Voor meer informatie over onze sensoren of voor het maken van een afraak, neem contact met ons op: 010-7900820.

010 790 0820