Een zorgeloze zomer door middel van SMART zwemkleding

Het oneindig bereik van het Internet of Things beïnvloed steeds mee organisaties en leveranciers. Een bekende leverancier van zwemkleding introduceert vanaf de zomer van 2017 Smart zwemkleding. De concepten maken gebruik van technologieën van het Internet of Things en bestaan bijvoorbeeld uit Smart Summer-zwemkleding met UV-sensoren. Hiermee kan de blootstelling aan zonlicht worden gemeten. Via een app ontvangt de gebruiker notificaties wanneer er te lang in UV-licht wordt gezeten en wanneer het tijd is om zonnebrand te smeren.

Daarnaast heeft deze leverancier ook een kinderzonnehoed met UV-sensor en trackingssensor. Met deze technologie wordt via de app een waarschuwing gegeven als een kind te ver het strand op wandelt.

De mogelijkheden van het Internet of Things zijn eindeloos. Wilt u meer weten over SMART oplossingen binnen uw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Een IoT Scan voor uw organisatie?

Maak vandaag nog een afspraak met The IoT Company voor een scan zodat wij u kunnen adviseren over hoe uw organisatie zo optimaal mogelijk zou kunnen functioneren met behulp van IoT

Maak direct een afspraak voor uw IoT Scan

Of kom bij ons langs

Albert Plesmanweg 43-D
3088 GB Rotterdam

Contactgegevens