The IoT Company start met ontwikkeling van NB-IoT sensoren

Na een succesvolle start van The IoT Company met ontwikkeling van verschillende producten op Sigfox en LoRa, zien we steeds meer vraag ontstaan naar NB-IoT toepassingen. NB-IoT maakt gebruik van de bestaande 4G netwerken van Vodafone en T-Mobile, maar wordt door een aanpassing op het netwerk geschikt gemaakt voor ontsluiting van data van energiezuinige sensoren. Dit is één van de kenmerken van een LPWAN netwerk.

NB-IoT is een welkome aanvulling op de bestaande LPWAN netwerken zoals LoRa en Sigfox. Deze netwerken vullen elkaar aan, met ieder hun karakteristieke eigenschappen en toepassingen.

Wij verwachten nog voor de zomer de eerste sensoren op NB-IoT te kunnen leveren. Heeft u meer vragen over de verschillende netwerken, of heeft u interesse in onze IoT sensoren? Neem dan contact op via 010 7900820 of via info@the-iot-company.com.

IoT toepassen in uw organisatie?

Maak vandaag nog een afspraak met The IoT Company zodat wij u kunnen adviseren over hoe uw organisatie zo optimaal mogelijk zou kunnen functioneren met behulp van IoT.

Maak direct een afspraak

Neem contact met ons op