The IoT Company introduceert de Sensatag TrackR

Met de Sensatag zijn assets op een eenvoudige manier te traceren. Deze nieuwe sensor, die op het Sigfox netwerk werkt, kan met zijn compacte formaat worden bevestigd aan machines, apparaten, gereedschap, trailers en containers. Doordat de Sensatag zowel indoor als outdoor meet, zijn assets altijd traceerbaar. De Sensatag is waterdicht en de batterij heeft een levensduur tot wel 20 jaar. Er bestaan 3 verschillende vormen van de Sensatag.

 

  • De Sensatag basis; De metingen zullen iedere één a twee uur plaatsvinden waardoor de batterij tot wel 10 jaar mee gaat. De Sensatag is eenvoudig te bevestigen en kan worden uitgebreid met verschillende opties zoals; open en dicht, temperatuur en beweging. De Sensatag is tot ongeveer 5 km nauwkeurig. Door het plaatsen van een gateway ontstaat er een nauwkeurigheid tot wel 250 meter.
  • De Sensatag Wifi; De Wifi versie heeft dezelfde eigenschappen als de basis Sensatag maar met een additionele WiFi mogelijkheid. Deze speciale sensor zoekt heel nauwkeurig via WiFi naar de exacte locatie op uw bedrijventerrein of in uw magazijn. De nauwkeurigheid van deze tracker is tot 20 meter en werkt ook goed op plaatsen waar geen binnen dekking is.
  • De Sensatag GPS; Deze Sensatag met GPS uitvoering meet met exacte nauwkeurigheid waar het te tracken asset zich bevindt. Deze Sensatag is ook erg compact en ook deze batterij gaat gedurende lange tijd mee.

De Sensatag is voordelig in aanschaf, heeft lage gebruikskosten en is eenvoudig in gebruik. Wilt u meer informatie over onze Sensatag? Neem dan contact met ons op.

IoT toepassen in uw organisatie?

Maak vandaag nog een afspraak met The IoT Company zodat wij u kunnen adviseren over hoe uw organisatie zo optimaal mogelijk zou kunnen functioneren met behulp van IoT.

Maak direct een afspraak

Neem contact met ons op