The IoT ClimatoR

Nieuw in ons productassortiment is de IoT ClimatoR, een klimaatbeheersing sensor. Het binnenklimaat heeft invloed op werk- en leerprestaties. Onze sensor meet continu het binnenklimaat in een bepaalde ruimte. Denk hierbij aan de hoeveelheid co2, luchtvochtigheid en temperatuur. Op deze manier is het binnenklimaat controleerbaar en kunt u gericht maatregelen nemen. Daarnaast is het fijn om te weten hoeveel mensen er daadwerkelijk in een gebouw aanwezig zijn. Ventilatie en verwarming kunnen hierop aangepast worden. Naast het creëren van een optimale leefomgeving, kan deze sensor ook kosten besparend werken. Hoeveel mensen zijn er nog in een gebouw aanwezig? Is het wel nodig om iedere ruimte of zelfs iedere verdieping te verwarmen of te koelen? Kan ik besparen op mijn schoonmaakkosten? Voor grote gebouwen kan deze besparing al snel oplopen tot enkele tienduizenden euro’s per jaar. Onze IoT klimaatbeheersing sensor meet de volgende waarden:

  • Temperatuur
  • Relatieve luchtvochtigheid
  • Co2
  • Licht
  • Aanwezigheid

Onze IoT ClimatoR werkt op zowel Sigfox als LoRa. Wilt u meer informatie of vrijblijvend advies, dan kunt u contact met ons opnemen.

IoT toepassen in uw organisatie?

Maak vandaag nog een afspraak met The IoT Company zodat wij u kunnen adviseren over hoe uw organisatie zo optimaal mogelijk zou kunnen functioneren met behulp van IoT.

Maak direct een afspraak

Neem contact met ons op