QwikSense en The IoT Company tekenen voor samenwerking op het gebied van SMART building

Rotterdam 2-11-2016 – QwikSense, specialist op het gebied van data voor “SMART” buildings, heeft gekozen voor een samenwerkingsovereenkomst met The IoT Company voor ontwikkeling en leveren van sensoren en connectiviteit. 70 procent van de gebouwinstallaties (TNO) in kantoren functioneert niet goed, met als gevolg een slechte en energieverspillende werkomgeving. QwikSense verzamelt verschillende soorten data. Het gaat hier om onder andere binnenklimaat,- bezetting,- en energie data waar zij voor hun klanten zoals de gemeente Utrecht, Ahold en Eneco van enorme toegevoegde waarde zijn.

The IoT Company zorgt voor de sensoren, de installatie, de connectiviteit en de service. The IoT Company levert sensoren dus echt in de DAAS formule. Zo heeft de klant geen omkijken naar de sensoren en het netwerk, en kan zich dus focussen op de voor hem belangrijke data die door QwikSense geleverd wordt. Door het toepassen van sensoren besparen grote organisaties al gauw honderden euro’s op jaarbasis per werknemer. Voor meer informatie kunt u terecht op de websites: www.qwiksense.com of www.the-iot-company.com.

 

IoT toepassen in uw organisatie?

Maak vandaag nog een afspraak met The IoT Company zodat wij u kunnen adviseren over hoe uw organisatie zo optimaal mogelijk zou kunnen functioneren met behulp van IoT.

Maak direct een afspraak

Neem contact met ons op