Partners


The IoT Company ontwikkelt veel sensoren op het SIGFOX netwerk. Dit netwerk wordt in Nederland geleverd door Aerea. Aerea is een leverancier van connectiviteitdiensten voor het Internet of Things (IoT). Aerea exploiteert in Nederland een netwerk gebaseerd op SIGFOX-technologie, een Low Power Wide-Area Network (LPWAN) met een hoge capaciteit.

 


SIGFOX is een Low Power Wide-Area Network (LPWAN) met een hoge capaciteit. Dit maakt het geschikt voor toepassingen als slimme meters, het traceren van goederen, en intelligente sensoren in gebouwen en steden. Bedrijven die met internet verbonden objecten op grote schaal willen toepassen en operational excellence nastreven, profiteren van de lage tarieven en lange levensduur van de batterijen. The IoT Company levert het SIGFOX netwerk.

 


Net als SIGFOX is het LoRa netwerk een ‘Long Range Low Power’ netwerk. Deze technologie wisselt kleine hoeveelheden informatie uit tussen objecten en systemen bij een ultra laag stroomverbruik. Hiermee is LoRa de optimale ondersteuning van Internet of Things en tegelijkertijd een energiezuinige oplossing. The IoT Company levert het LoRa netwerk.

Een IoT Scan voor uw organisatie?

Maak vandaag nog een afspraak met The IoT Company voor een scan zodat wij u kunnen adviseren over hoe uw organisatie zo optimaal mogelijk zou kunnen functioneren met behulp van IoT

Maak direct een afspraak voor uw IoT Scan

Of kom bij ons langs

Albert Plesmanweg 43-D
3088 GB Rotterdam

Contactgegevens