IoT plaatsbepaling tot op de centimeter

Onze nieuwe GPS sensor is ont­wikkeld op basis van de vraag om betaalbare precieze positiebepaling, die wij zagen ontstaan in verschillende branches. Met zijn superieure nauwkeurigheid van +/- 8 mm is deze sensor de meest precieze draadloze en batterij gevoede GPS IoT sensor op de markt. Door gebruik te maken van ons softwaresysteem heeft u een end-to-end oplossing voor het zeer nauwkeurig registreren van beweging of deformaties in 3D.

 

The IoT GEO PointR®

Onze IoT GEO PointR® is ontwikkeld voor specifieke toepassingen. Met een positie nauwkeurigheid van +/- 8 mm kan men beweging en deformatie zien in de positie (X,Y) en hoogte (Z) as. De absolute coördinaten wor­den in combinatie met een GPS basisstation in de buurt berekend.

 

Connectiviteit en platform

The IoT GEO PointR® communiceert via het LTE-M netwerk. Dit is een Low Power Wide Aerea netwerk wat speciaal ontwikkeld is voor Internet of Things toepassingen. Wij ontwikkelden een IoT platform waar klanten uit uiteenlopende branches inmiddels gebruik van maken. De data die onze klanten nodig hebben om slimmer te werken kunnen wij eenvoudig en geavanceerd visualiseren. En nog belangrijker; ons platform kan actief waarschuwen bij afwijkingen, zodat ingegrepen kan worden wanneer dit nodig is. Door de oplossing end-to-end in te vullen heeft u al uw gegevens over­zichtelijk in één portal. Drempelwaarden (Treshold) zijn eenvoudig door de gebruiker in te stellen zonder specifieke programmeer kennis.

 

Specificaties

  • Sensor ontvangt en verwerkt gelijktijdig meer dan 50 GPS/GNSS signalen
  • Nauwkeurigheid in zowel horizontale als verticale vlak +/- 8 mm
  • Batterij gevoed om autonoom in te kunnen zetten
  • Instelbare wake-up tijd van 1 tot 744 uur
  • De sensor verzamelt en verstuurt iedere wake-up minimaal 20 minuten aan satelliet data
  • The IoT GEO PoinTR® server calculeert door gebruik te maken van actuele correctie data, de locatie in de X, Y en Z coördinaten
  • Geautomatiseerd management van de Geo PointR® sensor vanuit het device management en data visualisatie platform.
  • Berekende positie (X, Y) en hoogte (Z) coördinaten worden doorgestuurd naar eind applicatie of gepresenteerd op backend platform
  • Diefstal en scheefstand alarmering

 

Meer informatie over deze toepassing? Neem dan contact met ons op 010-7900820 of info@the-iot-company.com.

IoT toepassen in uw organisatie?

Maak vandaag nog een afspraak met The IoT Company zodat wij u kunnen adviseren over hoe uw organisatie zo optimaal mogelijk zou kunnen functioneren met behulp van IoT.

Maak direct een afspraak

Neem contact met ons op