Advies

The IoT Company geeft advies op maat. Van kleine oplossingen tot een totaal-aanpak, The IoT Company verzorgt dit allemaal. Wij zijn specialist op het gebied van IoT  hardware, connectiviteit,- en platformdiensten. Ons IoT advies gaat over de toekomst van uw organisatie. De ontwikkelingen op het gebied van het Internet of Things zullen de omgeving van uw bedrijf en het gedrag van uw klanten sterk veranderen. Daarom biedt The IoT Company de IoT scan aan. Deze scan is concreet en toepasbaar. De scan geeft antwoord op vragen wat IoT u uiteindelijk oplevert, wat een verantwoorde investering is en op welk termijn u deze investering terug verdient.
Aanpassingen zijn altijd mogelijk, dus uitbreidingen, toevoegingen en wijzigingen zijn geen enkel bezwaar. The IoT Company denkt graag met u mee over innovatieve oplossingen die binnen uw bedrijf toepasbaar zijn. Ieder bedrijf, groot of klein is gebaat bij goede IoT oplossingen. Daarnaast houden we u op de hoogte van nieuwe technologische ontwikkelingen.

Zie ook:

Prototypen en testen
Software en applicaties
Levering en installatie

Een IoT Scan voor uw organisatie?

Maak vandaag nog een afspraak met The IoT Company voor een scan zodat wij u kunnen adviseren over hoe uw organisatie zo optimaal mogelijk zou kunnen functioneren met behulp van IoT

Maak direct een afspraak voor uw IoT Scan

Of kom bij ons langs

Albert Plesmanweg 43-D
3088 GB Rotterdam

Contactgegevens